mandag 9. januar 2012

Vinter Thats just so cute #12

På Kvisten er behov for opprydning fra tid til annen. Nå er det ferdig fremkalte papirfotoer som er på vei til å få et nytt arkiv. I prosessen dukker det opp både gamle minner og fotoer som må scrappes. Jeg deltar på skisseutfordring #12 hos Thats just so cute med dette bidraget.


Arket er fra Poppy design og shimrer. Snøstjernene er fra diverse puncher, teksten er stempler fra 7gypsies, bølgepapp med gesso og grener fra diverse leverandører. Snøstjernen i chipboards er sprayet med pearl mist. Familiestempelet er fra Papirloftet. Det røde hjertet lå i fjorårets herlige scrappe julekalender. Tittelen JULE er noen flotte røde metallic bokstaver som dessverre ikke kommer fram i sitt rette lys her.


4 kommentarer:

 1. flott med alle snøfnuggene her, både borden de som detter ned og det tøffe brune.
  fikk vinterfølelse her ja, ingen tvil om det.
  takk for ditt bidrag. klem pia

  SvarSlett
 2. Nydelig vinterLo! ...og jeg likte bilde så godt også. Ikke så ofte man ser en spark lenger.Iallefall ikke her jeg bor nå. Men sparken ble flittig brukt når jeg var liten jente i ei snøbygd i trøndelag.
  Takk for at du tok meg tilbake i tid...og for et flott bidrag til skissa vår!

  SvarSlett
 3. Kjempefin vinter LO! Likte godt søfnuggen du har strødd rundtomkring. Bølgepappen bak bildet var også flott. Takk for at du ble med på utfordringen

  SvarSlett